Pentru confortul persoanelor cu dizabilitati, magazinul online MagazinulOrtopedic.ro ofera modele de scaun WC de camera, care sunt prevazute cu duze speciale pentru toaleta. Astfel de dispozitive sunt destinate confortului maxim al pacientului.

Scaunul WC de camera poate fi reglat in functie de conformatia pacientului, protejandu-l de durere si raniri. Astfel de dispozitive sunt realizate din plastic rezistent si usor de curatat. Datorita ajustarilor si fiabilitatii lor flexibile, designul duzei poate simplifica mult procesul de satisfacere a nevoilor fiziologice.

Scaun wc de camera avantaje

In catalogul magazinului online poti gasi scaun WC de camera fix, scaun WC de camera pliabil, comoda WC de camera, pentru persoane supraponderale etc. Sunt destinate persoanelor ale caror picioare sunt slabite sau functia sistemului musculo-scheletic nu este restabilita complet. In functie de model, acesta poate fi cu manere sau fara. 

La cumparare, trebuie sa acorzi o mai mare atentie caracteristicilor persoanelor carora le sunt destinate. De asemenea, in magazinul online vei gasi echipamente de cea mai inalta calitate. Duzele de toaleta difera in inaltime si, in functie de model, pot fi montate fie cu un singur blocaj, fie cu mai multe suporturi. Daca este necesar, poti achizitiona un produs cu diferite suporturi si balustrade, anti-stropire si duze cu inaltimea reglabila. 

Exista modele pentru persoanele cu hemoroizi, ceea ce reduce semnificativ disconfortul atunci cand utilizeaza toaleta. Duza standard creste inaltimea vasului de toaleta cu aproximativ 13-18 cm. Daca este necesar, duza poate fi completata cu balustrade fixe instalate separat.

Cadru ortopedic – avantaje

Incapacitatea de a merge duce la tulburari ale sistemului musculo-scheletic, dar acest lucru, nu inseamna pierderea completa a sistemului locomotor. Un cadru ortopedic este destinat persoanelor cu un handicap al piciorului si poate avea un design diferit. Diferenta dintre aceste dispozitive este modul in care este exact redistribuita sarcina. 

De exemplu, daca unul dintre picioare are un handicap complet, carja axilara puternica va fi suportul lipsa, care ajuta la miscare. Produsele masive din lemn sau metal sunt capabile sa sustina greutatea unui adult, chiar daca pacientul isi transfera toata greutatea pe suport.

Cadru ortopedic | Scaun WC de camera | MagazinulOrtopedic.ro

 scaun WC de camera

Cadru ortopedic pentru dizabilitatea unui singur membru

Daca nu exista o dizabilitate la ambele picioare, poate fi utilizata o singura carja.Cadrele ortopedice cu oprire la cot sunt foarte populare si nu sunt la fel de masive ca cele axilare. De asemenea, sunt mai usor de manevrat. 

Datorita usurintei sale, acest tip de cadru ortopedic este destinat cu precadere varstnicilor, care nu se pot descurca cu usurinta cu un baston. In plus, pentru o serie de boli, aceasta este singura optiune acceptabila. In magazinul online Magazinul Ortopedic poti gasi o gama variata de cadre ortopedice.