Viziteaza un salon

Parul reprezinta o trasatura foarte frumoasa a fiecarei persoane. Cu cat este mai ingrijit, cu atat veti atrage privirile din jur si veti primi admiratie. Daca doriti aceste lucruri, va trebui sa aveti grija de podoaba dumneavoastra capilara.

Nu va fortati firele de par cu un pieptanat sau periat excesiv. Daca faceti asta de multe ori pe zi, veti face mai mult rau decat bine. Incercati sa va periati parul doar cand este cu adevarat nevoie.

Chiar daca va place la nebunie sa umblati cu parul desprins pentru a arata tuturor cat de lung si de frumos este, ar fi bine sa il prindeti intr-un coc din cand in cand. Acest lucru va proteja varfurile, care sunt partea cea mai deterioarata si uscata din tot firul, sa se frece de haine, perne sau tetierele masinilor. De asemenea, folositi noaptea o fata de perna dintr-un material moale – matase sau satin.

Evitati pe cat posibil utilizarea unui uscator de par dupa ce v-ati spalat. Ocazional, daca este folosit la caldura mica, acesta nu dauneaza. Acelasi lucru se aplica si la placa de indreptat sau ondulator.

Folositi un pieptene cu dinti rari atunci cand va periati parul. Acesta nu va trage firele si nu le va rupe. Multe produse gasite pe piata fac mai mult rau si din pacate sunt folosite de foarte multe domnisoare.

De asemenea, daca doriti sa aveti un par drept si frumos, incercati indreptare cu keratina, de la www.joyasalon.ro, coafor 1 Mai. Aceasta nu deterioreaza firul de par si nici nu afecteaza scalpul, deci poate fi facuta cu incredere.