Machiajul si coafura

O petrecere de nunta, botez sau o aniversare a unei persoane apropiate inseamna un lung sir de pregatiri, care te va ajuta sa arati si sa te simti perfect in seara cu pricina. Pentru a fi o aparitie impecabila, ar trebui sa acorzi atentie unor detalii importante precum:

Îngrijirea pielii

Ar trebui sa iti faci o programare cu cateva zile inainte de eveniment la un salon de cosmetica. Aici este bine sa soliciti un tratament complet pentru ten, care sa ajute la intinerirea si conferirea de luminozitate si prospetime. Niciodata nu trebuie sa faci acest lucru in ajunul unui eveniment, pentru ca pielea nu va avea timp sa se refaca si sa se odihneasca in urma terapiei si te vei prezenta cu un ten inrosit si obosit.

Alegerea tinutei

Tinuta este factorul cheie al unei aparitii reusite. Indiferent ca este un eveniment foarte elegant, unde vei purta o rochie lunga si sofisticata, ori ca este o iesire intr-un local din oras, cu o atmosfera mai relaxata, trebuie sa arati intotdeauna bine. De aceea, pentru a contura o tinuta rafinata, cel mai bine este sa mergi pe simplitate, care va da bun gust aparitiei. Alege o rochie sau o salopeta din materiale fluide, fara detalii complicate si una sau doua bijuterii de calitate, care sa completeze totul, fara ostentatie si aplicatii inutile.

Machiajul si coafura

La final, asigura-te ca ai gasit coafura cea mai potrivita, care sa avantajeze forma fetei si sa completeze stilul tinutei pe care o porti. Machiajul ar trebui doar sa accentueze trasaturile tale dominante si sa nu iasa foarte mult in evidenta. Alege doar o zona pe care vrei sa o scoti in evidenta (ochii, buzele sau pometii), iar restul trateaza cu discretie.