Din ce in ce mai multe persoane care detin carti vechi in biblioteca sunt in cautarea unor firme care se ocupa de achizitii carti pentru a obtine o suma frumoasa si pentru a fi siguri ca aceste “bijuterii culturale” ajung pe maini bune. Indiferent de cantitate si de numarul de volume, reprezentantii https://cumparcarti.ro  ofera pretul corect, pe loc, cu ridicare de la domiciliu, oriunde in Bucuresti si in Ilfov, facand o evaluare corecta si cu deplasare in cel mai scurt timp. In cazul in care oamenii doresc sa lichideze o biblioteca, sa obtina bani rapid sau in cazul in care au carti care ocupa spatiu, este necesar sa cheme specialistii. Astfel vor avea garantia ca fara a depune vreun efort vor reusi sa isi vanda cartile.

Reprezentantii anticariatului se ocupa de achizitii carti din toate domeniile

Anticariatul Cumpar Carti se ocupa cu achizitionarea de carti din domenii diverse, atat din beletristica, spiritualitate, geografie, istorie, matematica, cat si carti mai noi, colectii de carti sau alte volume foarte apreciate de colectionari. Cu o experienta de peste 12 ani in cumpararea si comercializarea cartilor, cei mai cunoscuti cumparatori de carti vechi evalueaza in mod corect carti de orice fel, indiferent de domeniu, titlu sau anul aparitiei. Pentru cei care detin peste 100 de titluri pe care vor sa le vanda, deplasarea va fi gratuita si rapida direct la domiciliu.

Cumparatori de carti vechi | Achizitii carti | CumparCarti.ro

cumparatori carti vechiTot ceea ce trebuie sa faca oamenii este sa ii contacteze pe reprezentantii anticariatului la telefon sau sa completeze formularul vreau sa fiu contactat si sa astepte telefonul acestora. la telefon se va discuta disponibilitatea vanzatorilor, care vor mentiona si adresa si evaluatorii vor veni in cel mai scurt timp posibil pentru evaluarea si ridicarea cartilor.

Este foarte important ca toate cartile sa fie foarte bine verificate, sa nu prezinte rupturi, pete, mazgalituri, sa fie carti de interes general sau carti de specialitate. Experienta permite specialistilor sa evalueze orice fel de carte, fie ca este vorba de carti uzuale sau rare, editii deosebite sau carti de la 1900, dar si sa ofere un pret bun care sa fie acceptat de catre clienti din pima clipa. Fara doar si poate, specialistii in achizitii carti sunt persoanele potrivite suficient de bine pregatite care ii pot ajuta pe cei care detin sute de volume sa isi elibereze biblioteca