V-ati dorit intotdeauna sa aveti un par lung si frumos? Este adevarat ca oamenii doresc de multe ori ceea ce nu au, asa ca, daca aveti parul scurt, nu este de mirare ca va doriti par lung. Dar, sa asteptati ca parul sa creasca, nu este o optiune buna pentru ca trebuie sa treaca ceva timp pentru ca acest lucru sa se intample. Vestea buna e ca exista o cale mai usoara. Puteti opta pentru aplicare extensii par natural. Extensiile pot parea o inventie noua, dar, de fapt, au existat inca din primele zile ale egiptenilor. Acestea au fost folosite de ambele sexe pentru impodobirile estetice si pentru a preveni infectia provocata de paduchi. Azi, extensiile au devenit o parte importanta in lumea modei.

Aplicare extensii par natural

Exista doua tipuri de extensii de par: naturale (par uman) si sintetice (fibre textile sau din material plastic). Extensiile de par naturale sunt cea mai buna alegere pentru utilizarea pe termen lung, sunt ideale daca sunteti in cautarea de natural, deoarece acestea au aceeasi compozitie ca si parul in sine. Prin urmare, puteti utiliza uscatorul si placile fara teama de a arde firele de par. Pe de alta parte, datorita materialului din care sunt lucrate, extensiile de par sintetice necesita mai multa grija atunci cand utilizati aparate cu energie termica (placa, uscator de par, …) pe ele, deoarece se pot arde. Prin urmare, sunt destul de limitate in uz.

Cele mai utilizate tipuri de extensii in lumea modei sunt:

Extensii keratina: Aceasta este una dintre tehnicile cele mai frecvent utilizate.

Extensii cusute: Una dintre primele tehnici utilizate in aplicarea extensiilor.

Clip extensii sau pieptene micro: Aceasta este tehnica cea mai confortabila si usor de pus, daca nu doriti sa complicati.

Extensiile cu inele: Cu aceasta tehnica sunt plasate extensii de par de fire sau perdele.

Extensiile de par vin intr-o varietate de tonuri si volume. Pentru mai multe informatii accesati: Freestylebeauty.ro