Inchirieri Auto Bucuresti

Indiferent ca facem referire la turistii ce vin din afara granitelor tarii sau din alte orase din Romania, pentru a ne vizita capitala, multi dintre acestia vor cauta masini de inchiriat Bucuresti. Capitala tarii noastre ofera atractii si activitati pentru toate gusturile. Ganditi-va la acest aspect, nu este de dorit sa platiti pentru taxiuri sau sa asteptati prin statii pentru a folosi transportul public. Nu va fi amuzant! Rezervati o masina pentru a o inchiria si veti putea descoperi Muzeul Țaranului Roman, Muzeul National de Arta al Romania si celalalte obiective turistice de care Bucurestiul dispune. Concret, in Bucuresti, veti putea vizita:

Muzee: lasati linistea placuta a muzeelor din Bucuresti sa va cuprinda. Faceti-va timp pentru a contempla exponatele de la Muzeul Taranului Roman – Arte si Traditii Populare, Muzeul National de Arta Romania si Muzeul National de Istorie Romaneasca.

Patrimoniul istoric: daca va place sa cunoasteti istoria locala a site-urile vizitate, mergeti la Biserica Stavropoleos, Sinagoga Veche Yeshua Tova, Palatul Cretulescu, Palatul Cantacuzino etc. Doar asa puteti afla mai multe despre trecutul Bucurestiului.

Parcuri: dedicati cateva ore pentru a va bucura de natura in Bucuresti: Gradina Botanica, Cismigiu, Herestreu, sunt doar trei dintre cele mai cunoscute parcuri din Bucuresti. Daca aveti timp, puteti merge, de asemenea, la Adventure Park sau Padurea Baneasa.

Magazine: puteti dezlantui pasiunea pentru cumparaturi la Baneasa Mall. Daca totusi doriti mai mult, AFI Palace Cotrocen si Centrul Comercial Unirea sunt alte doua optiuni pentru a va bucura de atmosfera si a cumpera suveniruri minunate.

Atractii turistice: Nu puteti spune ca ati fost la Bucuresti daca nu ati vizitat Palatul Parlamentului si Ateneul Roman. Daca treceti pe la Catedrala Patriarhala Romana si prin Piata Universitatii, nici acestea nu va vor dezamagi.


Gasiti cele mai bune oferte pentru
Inchirieri Auto Bucuresti aici: Inchirieri-masini.ro. Puteti rafina cautarea in functie de dimensiunile vehiculului sau alte optiuni pe care le preferati la masina care va ajuta sa cunoasteti orasul Bucuresti.