Dacă dorești să vinzi cartile pe care nu le mai citești, sau să faci loc în bibliotecă noilor cărți achiziționate, poți apela www.anticariat-carti.com, aceasta reprezentând alegerea potrivită, dacă dorești să primești o sumă de bani corespunzătoare pentru cărțile pe care dorești să le vinzi.

anticariat-carti

Deplasarea se poate realiza în aceeași zi în care vom fi apelați, iar pentru cei care au un program aglomerat la serviciu, putem lucra și după ora 19:00 sau în weekend, pentru ca ție să-ți fie facilitată vinderea cărților la anticariat în timpul liber.

Având multă experiență în evaluarea oricărei fel de activitate, pornind de la cărțile vechi apărute înainte de anul 1940, firma noastră conferă o mare credibilitate pe piață. Activitatea unui anticariat nu mai constă doar in a cumpara carti vechi, ci și în foarte multe cărți noi pe care oamenii le cumpără din librării, le citesc, apoi le vând mai departe către un anticariat pentru ca alții să se bucure de aceeași lectură plăcută.

Tipuri de Cărți

Fie că este vorba de cărți rare ori cărți noi, această firmă este disponibilă din multe puncte de vedere și pe multe planuri, indiferent de modelul cărților. Diponibilitatea acestei companii este destul de mare, conferindu-i celui care achziționează astfel de cărți posibilitatea de alege și de a primi ceea ce doresc cu adevărat.

De asemenea, veți primi cadouri de Crăciun, lucrul acesta referindu-se la cărți speciale, iar prețul oferit pe cărțile aduse nouă vor fi destul de rentabile, ajutându-ne să devenim unii dintre cei mai buni în domeniul de activare.

Dacă doriți să faceți o programare în acest sens, puteți să contactați firma noastră, prețurile firmei fiind negociabile, acest lucru depinzând de felul cărților și de cantitatea lor.

Ce face o carte să fie rară și valoroasă? Totul se reduce la raportul cerere și ofertă – dar și condiția în care se află. Cele mai rare cărți din lume sunt foarte căutate de către colecționari, deoarece sunt asociate cu un autor anume ori cu un eveniment istoric sau cu o eră istorică anume, ori numai datorită faptului că sunt foarte vechi.

În istoria colecționării de cărți, avem în vedere că Johannes Gutenberg a dezvoltat prima presă de tipărire la începutul anilor 1440 – aceste cărți sunt rare și valoroase cu adevărat; spre exemplu, o biblie Gutenberg, tipărită în 1456 și considerată a fi cea dintâi carte utilizabilă printată vreodată, este, de-obicei, considerată zenitul colecționării de cărți.

Cumpărarea de cărți vechi sau noi, în regim de anticariat și din toate domeniile, demonstrează capacitatea acestei companii de a fii foarte versatilă și debordantă de noutate și facilități în materie de literatură.