Intr-o lume in care tanjim sa avem timp pentru noi si pentru ceilalti, niste carti care sa ne invete cum sa gestionam si sa programam viata astfel incat sa nu pierdem timpul, ar fi reteta perfecta pentru satisfactie totala in acest sens. Ideal ar fi sa incepem calatoria cu niste carti care sa abordeze gestionarea timpului, singura resursa de pret de care dispunem intreaga viata!

Lasa amabilitatile, fii tu insuti in relatiile cu ceilalti” scrisa de Thomas D’Ansembourg este o carte motivanta, simpla si accesibila. Oricine o citeste, se regaseste la un moment dat in ceea ce spune autorul. Aceasta este o carte care poate fi citita si recitita la nesfarsit, fara sa provoace plictiseala, chiar daca abordeaza probleme aparent banale.

Cartea „Saptamana de lucru de 4 ore” a lui Thimothy Ferris il determina pe cititor sa deschida ochii la atatea lucruri pe care le face, care nu sunt importante, dar care consuma o multime de timp. In primul rand, citind-o, oamenii pot intelege ca munca de 10 ore pe zi nu este neaparat mai productiva decat cea de 6 ore si ca este mai bine sa organizezi sarcinile in module. Aceasta carte este motivanta, originala, revigoranta si complet neobisnuita. Este un ghid cu multe sfaturi practice, multe idei grozave si foarte interesante pentru simplificarea vietii. Abordarea este oarecum individualista ceea ce o face sa nu fie agreata de toata lumea. Implementarea completa a sistemului sustinut de autor nu este chiar asa de simpla precum pare si nu este potrivita tuturor stilurilor de viata, insa este un inceput bun al gestionarii timpului.

Cumparari de carti in Bucuresti la cele mai avantajoase preturi | cumparcarti.ro

cumparari de carti in Bucuresti

Daca aveti aceste carti si v-au fost de folos, vindeti-le pentru a putea achizitiona cartea ce va deveni cadoul perfect pentru o persoana draga! Suntem cumparatori de carti vechi, citite, iubite si utile, si un ajutor de nadejde atunci cand aveti carti dar nu aveti bani de cadou. Facem cumparari de carti in Bucuresti, iar ceea ce ne recomanda este corectitudinea ce reiese din multutudinea de clienti multumiti. Accesati Cumparcarti.ro si veti afla detaliile care va intereseaza pentru a incheia tranzactii de succes!