Experiente noi

Celibatul este o experienta geniala daca stim cum sa profitam cu adevarat. Daca sunteti singura si nu e usor ca vedeti avantajele pe care le aveti, aceasta lista poate sa va deschida ochii catre noi principii de viata car eva vor face sa va improspatati ideile. Unele persoane considera ca celibatul este deprimant pentru ca nu isi asuma si exploateaza indeajuns libertatea . Voilà 10 argumente grozave pentru a profita la maxim.

Calatoriti. Nu ati incercat niciodata sa calatoriti singuri ? ar trebui totusi sa experimentati senzatiile ? Alegeti o destinatie, debarasati va de prejudecati si plecati in aventura. Veti fi surprinsi cat d emulte vet invata despre propria persoana in conjuncturi noi, de asemenea veti fi inclinata ca faceti noi intalniri ,sa fiti mai sociabila.Daca totusi nu va simtiti pregatita pentru o aventura in solo, incercati sa organizati o escapada intre prieteni. In cuplu incercam mereu sa ne relaxam, fara a intreprinde neaparat activitati, dar in grup de prieteni ne amuzam cu mult mai bine.

Cititi. Relaxare, imbogatire culturala, divertisment, lista de binefaceri ale lecturii este lunga.. in cuplu este dificil sa ne consacram aceste ore in pirvat mai ales daca aprtenerul nu este sensibil la hobbyul nostru ? Dar singura, nu avem absolut nici o scuza sa ratam sa ne satisfacem aceasta placere…

Experimentati si invatati ceva nou. De ce nu un curs exotic de chineza sau descoperirea artelor martiale ? Lansati va cu entuziasm si pofitati de libertate pentru a testa tot ce va poate amuza.

Petreceti timp cu cei apropiati ! Cand suntem angajati intr o relatie amoroasa este dificil sa gasim timp pentru persoanele pe care le iubim. Profitati de cei pe care i-ati neglijat probabil… Prieteni, familie, un nou mod de a updata legaturile si de a ne simti (din nou) bine inconjurati de fete familiare.

Sa traiti intr o tara straina ! Nimic si nimeni nu va retine aici, mai ales daca visati sa locuiti macar o perioada de timp intr o tara straina ? Cautati va sansa si realizati va visul. Explorati New york, Australia, Thailanda…plecati in cautarea aventurii.In plus se poate sa va ciocniti de barbatul pe care il cautati sa va acompanieze.

Spuneti DA. Cand sunteti singura puteti alege exact activitatea pe care aveti chef s-o practicati, fara sa faceti compromisuri sau sa fiti obligata sa urmati partenerul.Invatati sa fiti sociabila si pozitiva si sa acceptati invitatii noi la propuneri simpatice. Ar putea sa va deschida porti catre lucruri frumoase.

Fiti spontana. Luati singur apropriile decizii si profitati de tot ce va face placere

Invatati sa va simtiti bine cu propria persoana. Realizati ca nu aveti nevoie d enimeni din exterior pentru a va simti cu adevarat fericita si plina de incredere

Petreceti ! Cu prietenele sau in club pana dimineata, faceti ce aveti chef, cu cine aveti chef. Nu trebuie sa dati explicatii nimanui si nici sa va constrangeti timpul dupa orarul altcuiva.

Ramaneti celibatara.Pentru ca este unicul mod de a profita de toate aceste lucruri si experiente noi. Nu va aventurati cu rapiditate sa fiti in cuplu, si profitati de dragostea pentru sine, cu o buna doza de egoism. Fiti sigura de sine, independenta, veti atrage cu atat mai milte priviri si pretendenti.