Unii oameni prefera sa citeasca carti, altii le scriu, unii le vand in librarii, altii le asaza in rafturile bibliotecilor imense. Dar exista si o categorie de persoane care cumpara carti de la cititorii pentru care acestea nu mai prezinta interes si le aduc in anticariat pentru a fi reconditionate si repuse in vanzare.

Cumparatorii de carti vechi sau achizitorii, cum li se mai spune, se ocupa de achizitii carti, se deplaseaza la domiciliul cititorilor, unde le fac o oferta de pret pe care nu o pot refuza, le iau volumele care nu le mai folosesc si le elibereaza spatiul din biblioteca. Reprezentantii anticariatului de la adresa http://www.anticariat-carti.com/ sunt specialisti cu cunostinte in domeniu, gata sa satisfaca cerintele tuturor clientilor care le cer ajutorul.

Cu ce se ocupa un achizitor de carte veche?

Achizitorii sau cumparatorii de carte veche au o meserie deopotriva frumoasa si provocatoare: acestia trebuie sa cumpere cartile vechi de la cei care nu mai au nevoie de ele, cu scopul de a le reconditiona, de a le readuce la viata si de a le pune la dispozitia altor cititori, care nu le mai gasesc nicaieri in librarii.

Achizitorii de carti vechi nu au weekend, ei muncesc atat sambata, cat si duminica, oferind o mana de ajutor persoanelor care fie au nevoie fie de mai mult spatiu in biblioteca, fie de bani in buzunar, iar cartile vechi reprezinta un impediment sau o valoare.

Achizitii carti | cumparatorii de carti vechi | www.anticariat-carti.com

achizitii carti

Achizitorii de carti vechi stiu cum sa isi satisfaca toti clientii, oferindu-le un pret bun si explicatii pertinente de ce au ales sa le ofere suma respectiva. Achizitorii de carti vechi stiu sa aprecieze la adevarata ei valoare o carte care a trecut prin mainile a generatii intregi, fiindca o carte veche este un fel de punte intre trecut si prezent. Cartile vechi sunt reconditionate si redevin operele de arta atat de apreciate.

Frumusetea ocupatiei de achizitor de carti vechi

Una dintre cele mai frumoase parti ale acestei ocupatii este aceea ca achizitorilor de carti vechi li se dezvaluie o adevarata lume a cartilor. De asemenea, acestia sunt liantul intre cumparatorii de carti vechi, colectionarii, cei care cauta volumele care nu se mai gasesc prin librarii, si cei care doresc sa le vanda pentru a face rost de bani sau pentru a-si face modificari in biblioteca, in living sau in casa. In functie de numarul de carti anuntate pentru achizitii si de situatia traficului din Capitala, achizitorii de carti vechi se prezinta la domiciliul clientului in cel mai scurt timp, intermediind tranzactia.