Dantura joaca un rol extrem de important in ceea ce priveste masticatia, dar si aspectul fizic al oamenilor, insa, in momentul in care dintii se stramba din diferite motive, oamenii incep sa se simta jenati in discutiile cu celelalte persoane, iar viata lor sociala poate fi afectata in mod serios.

Acesta este momentul in care adultii trebuie sa se gandeasca la posibilitatea de a purta un aparat dentar, cu ajutorul caruia sa aiba din nou o dantura impecabila, bine aliniata si frumoasa din punctul de vedere al culorii. In randurile care urmeaza, viitorii pacienti pot citi mai multe informatii despre aparatele dentare, astfel incat sa poata lua o decizie mult mai usor.

Ce sunt aparatele dentare?

Aparatele dentare reprezinta sisteme moderne, cu ajutorul carora medicii de specialitate de la cel mai bun cabinet stomatolog din sector 3 pot aplica o forta suficient de puternica pe dinti astfel incat sa-i deplaseze pana cand acestia ajung din nou in pozitia corecta. Folosite in ortodontie, aparatele dentare ofera pacientilor rezultate functionale, dar si estetice, jucand un rol extrem de important in preventia, dar si tratarea malpozitiilor dentare si faciale.

Cine poate purta un aparat dentar?

Tratamentele ortodontice realizate la CabinetStomatolog.ro reprezinta o metoda ideala de indreptare a danturii atat pentru adulti, cat si pentru copiii care deja au dantura permanenta. Secretul consta in costientizarea problemei cu care se confrunta pacientii, iar in momentul in care acestia decid sa lase la o parte frica, au posibilitatea de a obtine zambetul frumos pe care si-l doreau de multa vreme!

Care sunt avantajele de care au parte pacientii?

Lista avantajelor de care beneficiaza persoanele care aleg sa poarte un aparat dentar este una destul de consistenta. Potrivit medicilor de la cabinetul stomatolog din Dristor, adultii si copiii pot ajunge sa se bucure din nou de o igiena corecta: atunci cand dintii sunt inghesuiti sau incalecati, ei sunt foarte dificil de curatat, iar placa bacteriana nu mai poate fi indepartata in mod corespunzator.

Cabinet stomatolog din sector 3 | cabinet stomatolog din Dristor | CabinetStomatolog.ro

cabinet stomatolog din sector 3

Un alt avantaj al optarii pentru aparate dentare este acela ca dintii nu se mai uzeaza la fel de mult dupa tratamentul ortodontic, intrucat adultii si copiii nu mai musca in mod incorect, riscurile de a-si pierde dintii devenind, in acest fel, mult mai mici. Fireste, pe langa aceste avantaje, mai exista si multe altele, incepand de la faptul ca viata sociala se imbunatateste considerabil si pana la posibilitatea de a vorbi si rade fara nici o jena.