Toamna si-a intrat in drepturi. Diminetile au devenit mai racoroase, iar nevoia de bauturi calde si o lectura buna a crescut. Dincolo de racoare, mai este si ploaia care da o stare de liniste si de pace. Pe o vreme ca asta, intr-un weekend liber, ce e mai bun de facut decat sa luati in mana o carte si sa o savurati la adapostul cald al plapumei? Iata cateva idei de carti de citit cand vremea de afara nu e prietenoasa cu plimbarile sau alte activitati in aer liber!

Fata cu toate darurile” este o carte scrisa de M. R. Carey si prezinta lumea intr-un viitor ipotetic, dupa ce oamenii au fost afectati si distrusi de un virus necunoscut ce ii transforma in niste fiinte vesnic flamande. Melanie este personajul principal si are numai 10 ani. Ea vede lumea in alt mod, motiv pentru care este mereu pazita si controlata.

Elevul Dima dintr-a saptea” este cartea pe care fiecare adolescent a citit-o la un moment dat. Autorul Mihail Drumes il descrie pe Dima si diverse situatii prin care acesta trece. Toate sunt provocatoare, captivante si numai bune de citit intr-o vreme moharata.

Tot ce nu ti-am spus” roman scris de Celeste NG este o drama de familie scrisa si descrisa intr-un mod unic si superb. Orice cititor poate invata o multime de lucruri care ii vor ramane in suflet si pe care, la un moment dat, le va folosi in propria experienta de viata.

La un moment dat, cu totii consideram ca avem un ”Destin in bataia vantului”, insa numai Evghenia Ghinzburg a reusit sa scrie un roman cu acest nume. Acesta este, de fapt, un jurnal in care autoarea povesteste suferintele din timpul sistemului URSS, predand astfel o adevarata lectie de istorie, de viata, de caracter, de comportament.

Carti de citit | carti la reducere | www.printrecarti.ro

carti la reducere

Puteti comanda carti la reducere, acestea sau altele, accesand www.printrecarti.ro. Acesta este site-ul unui anticariat online, loc din care puteti face achizitii de carti vechi sau noi, toate in stare buna si la preturi corecte. Treceti virtual pragul acestui anticariat si veti descoperi un loc in care veti reveni cu drag de fiecare data cand stocul de carti achizitionate se va termina!