O casa este o investitie pe care majoritatea o face odata in viata, asa ca achizitionarea unei locuinte trebuie privita cu maxima seriozitate, deoarece odata cumparata ar trebui sa iti aduca confortul mult visat si linistea dorita, nu sa regreti o viata intreaga achizitia facuta.

Daca iti doresti o casa care sa reprezinte intr-adevar “acasa”, cumpara-ti o vila in Complex Rezidential Corbeanca de la Paladin Residence si vei avea parte de o casa exact asa cum ai visat.

Corbeanca

Complex Rezidential Paladin Corbeanca

Paladin Residence reprezinta un concept imobiliar creat si dezvoltat de Media City situat pe un teren cu o suprafata de 105.000 mp, plasat intr-un cadru de exceptie, in jurul Clubului de Echitatie Hipocan, in centrul localitatii Corbeanca.

De ce oamenii si-ar putea dori case in Corbeanca? In primul rand deoarece localitatea Corbeanca se gaseste la doar 15 km de municipiul Bucuresti, astfel eviti aglomeratia capitalei si te poti bucura de linistea pe care ti-o ofera cadrul natural, de racoarea padurilor si a lacurilor.

Daca alegi sa locuiesti aici, ai acces la gradinite, scoli private, supermarket-uri, policlinica si esti doar la 10 minute distanta de mers cu masina inspre Baneasa Mall.

Facilitatile pe care ti le ofera dezvoltatorul imobiliar cuprind mai multe tipuri de vile finisate la cheie, paza, curent electric, gaze, apa curenta, canalizare, zone de agreement si spatiii comerciale.

Alte motive pentru care poti fi sigur ca ai ales bine: sunt singurii care ofera 2 ani garantie la toate lucrarile din casa si 70 de ani la structura de rezistenta, iar din punct de vedere financiar iti ofera flexibilitate, iar daca ai nevoie de mici modificari ale constructiei, le poti avea fara costuri in plus.

Alege-ti casa visurilor accesand Paladinresidence.ro, iar daca nici unul din tipurile de case, vile, duplexuri propuse de dezvoltator nu este pe gustul tau, beneficiezi de flexibilitate si poti crea impreuna cu ei proiectul dorit.