Cumpararea unui apartament este, pentru majoritatea dintre noi una dintre cele mai importante achizitii facuta de-a lungul vietii, o adevarata alegere minunata pentru a crea un ‘acasa’ , un loc unde tot cursul vieții nostre va fi influențat de aceasta ambienta.

Vila Sector 3

Aflati pentru prima data in fata unei astfel de provocari, viitorii cumparatori pot evita sa faca greseli majore daca pornesc la drum pregătiți . Echipa de specialiști si profesioniști de pe site-ul http://ozunresidence.ro, une dintre cele mai atractive proiecte imobiliare rezidențiale va pregătesc cea mai buna acompaniere in a alege casa  de vis pentru familia dumneavoastra. Aceasta va pune la dispozitie vile noi Titan si duplex de vanzare in sector 3 .

Astfel, specialistii de pe piata imobiliara va dezvăluie care sunt sfaturile de baza de care ar trebui sa tina cont un client roman  care aspira sa achiziționeze un apartament sau o casa cuplata , la prețul avantajos, echivalent cu un simplu apartament. Pentru situația deosebita in care planul financiar este foarte bine întocmit iar resursele nu ne îngrădeasc organizarea , in cazul constructiilor noi precum ansamblul imobiliar plasat in sectorul 3 , Tudor Pallady, locuințele dispun de o amenajare si organizare care sunt sinonime cu confortul familiei. Noi propunem acest sistem de case cuplate, extrem de moderne si accesibile, la prețuri avantajoase dar cumparatorii trebuie sa aiba o oarecare vizibilitate asupra veniturilor lor  pe termen mediu, in special daca vorbim de o achizitie prin creditare.

De altfel este deosebit de important pentru d-voastra ca si cumparator sa stiti exact ce va doriti, pentru a reuși sa intocmiti o lista cu criterii la care nu se pote renunta, respectiv o lista cu criteriile pe care vi le doriți , dar de la care se pot face unele abateri si compromisuri .

Este mult mai bine ca atunci cand achizitia se realizeaza prin credit sa se opteze pentru o locuinta deja finisata si chiar si mobilata, pentru ca toate aceste cheltuieli suplimentare sunt inevitabile si trebuie efectuate, iar probabilitatea accesarii unui alt credit este mult mai riscanta si complicata

Nu in ultimul rand, cumparatorul trebuie sa se informeze cât mai intens,  sa citeasca ghiduri despre achizitii, sa caute multe detalii si informații despre proprietati. Pot fi analizate si avantajele apelarii la serviciile unui agent imobiliar profesionist.

Din punct de vedere financiar, urmeaza alte probe de foc pe parcursul carora este necesara vigilenta maxima pentru a evita orice surpriza neplacuta.

Va așteptam sa descoperiți proiectul nostru excepțional si sa va alegeți locuința unde va veți instala cu familia dumneavoastra.