Buna functionare a masinii este in stransa legatura cu siguranta conducatorului auto si a pasagerilor, iar responsabilitatea mare a acestora este reprezentata de diagnoza auto. Asadar, este nevoie de o verificare periodica ce ii poate scuti de multe probleme pe conducatori si le poate salva si viata.

De foarte multe ori, conducatorii auto evita sa intre in atelierele de reparatii auto din Bucuresti, daca masina nu da semne ca ar avea probleme. Adevarul este ca acestia nu inteleg importanta diagnozei auto, nu sunt familiarizati cu denumirea si nici nu stiu ce presupune procedura, cum se realizeaza si care sunt beneficiile pe care le ofera.

Intr-un service auto din Bucuresti diagnoza auto este realizata in detaliu, intr-un timp relativ scurt si are un rol foarte important pentru siguranta pe sosea. Specialistii Nordgarage.ro le recomanda conducatorilor auto sa nu neglijeze acest serviciu de care ar trebui sa beneficieze autoturismul cel putin o data pe an.

Ce este diagnoza auto si de ce este atat de importanta?

Diagnoza auto inseamna o verificare computerizata detaliata a masinii care se face folosind sisteme computerizate si interfetele specifice fiecarei marci auto. De aceasta procedura pot beneficia toate autoturismele ce permit accesul digital, dar si analogic, la modulele electronice si electrice, fiind posibila si pentru autoutilitare. Acest proces presupune si verificarea parametrilor in care functioneaza componentele sistemului si citirea valorilor reale, comparativ cu cele nominale.

In plus, diagnoza auto poate fie efectuata si la masinile care nu sunt asistate electronic prin mijloace necomputerizate, prin observarea optica, acustica, dar si prin masurarea mecanica, electronica si electrica. Importanta diagnozei auto computerizate este indiscutabila. Aceasta a devenit mai mult decat necesara in ultimii ani pentru ca tot mai multe masini sunt dotate cu un computer de bord. Daca sistemul informatic indica o problema la oricare dintre piese sau la motor, aceasta problema nu trebuie tratata cu indiferenta, ci conducatorii auto trebuie sa apeleze la specialistii Nordgarage.ro in cel mai scurt timp.

Reparatii auto din Bucuresti | service auto din Bucuresti | nordgarage.ro

reparatii auto din Bucuresti

Mai mult decat atat, achizitionarea unui autoturism second hand implica diagnoza auto, care este indispensabila inainte de a semna actele. Procedura de diagnoza auto este unica modalitate prin care cumparatorii pot afla daca in bord sunt afisati kilometri reali si daca exista probleme tehnice de care nu au fost anuntati in prealabil. La fel de importante precum testerul de diagnoza auto si ce indica acesta sunt experienta si profesionalismul reprezentantilor service-ului Nord Garage.