Dezastrele de orice fel sunt iminente, iar oamenii trebuie sa isi ia masuri de precautie pentru ca lucrurile sa nu degenereze si sa nu se transforme intr-o adevarata tragedie care se poate solda cu pagube materiale sau cu pierderi de vieti omenesti.

Acesta este motivul pentru care toate companiile, toate magazine sau barurile sunt obligate prin lege sa aiba montate instalatii antiincendiu. Siguranta angajatilor si a clientilor este foarte importanta asa ca sistemele alese trebuie sa corespunda normelor europene in vigoare si sa aiba atestatele corespunzatoare.

instalatii antiincendiu

Instalatii antiincendiu | instalmontaj.com

Potrivit Instalmontaj.com, compania este specializata in oferirea celor mai complete solutii din domeniul securitatii in incendiu.

Exista cinci domenii separate de activitate, dupa cum urmeaza:

-Divizia sisteme fixe de stingere cu apa sis puma;

-Divizia sisteme fixe de stingere cu agenti gazosi ecologici;

-Divizia securitate;

-Divizia pompieri civili;

-Divizia service si mentenanta.

Se foloseste o gama larga de instalatii: apa, spuma, gaz, inregistrarea timpului de lucru, dar si controlul accesului. Se ofera inclusiv intretinere la toate produsele si se realizeaza orice fel de reparatii in functie de problemele aparute. Instal Montaj Group este o firma cu o ampla experienta in tari precum Germania, Austria, Grecia, Rusia sau Ungaria reusind sa indeplineasca necesitatile si exigentele tuturor clientilor.

Proiectele sunt livrate la cheie fara nicio implicarea si fara niciun efort din partea cumparatorului, toate responsabilitatile fiind preluate de catre echipa angajata. De la proiect si pana la montaj sau punerea in functiune a sistemului, totul depinde de firma angajata.

Cele mai des utilizate sunt cunoscutele sisteme sprinklere care sunt foarte simplu de utilizat. Pot fi montate cu usurinta in orice spatiu care nu este expus pericolului de inghet. Astfel de sisteme sunt folosite in general pentru protejarea suprafetelor mari asa cum sunt depozitele, centrele comerciale, dar si cladirile de birouri.

Serviciile private puse la dispozitie sunt unele de calitate care se ridica la nivelul standardelor europene. Serviciul pompieri asigura interventie cu ajutorul autospecialelor PSI avand un echipaj profesionist care intervine in cel mai scurt timp in situatiile de urgenta.