Cine isi doreste sa vada cele mai frumoase filme de dragoste? Ei bine, mai jos vor fi prezentate unele dintre cele mai frumoase filme ale acestei categorii:

  • Isn’t it romantic?

Daca exista persoane ce isi doresc sa vada o adevarata comedie romantica si sa se bucure bineinteles de un final frumos si fericit, atunci „Isn’t it romantic?” este cea mai buna optiune.

  • After

After este un film romantic ce urmareste povestea unei fete pe nume, Tessa Young, care crede ca isi intalneste dragostea vietii. Pe parcurs isi da seama, ca relatia ei nu este tocmai ok.

  • Lady and the Trump

Lady and the Trump este unul dintre cele mai romantice filme, dar si unul dintre cele mai memorabile. Cel mai romantic si haios moment din film il reprezinta cina cu spaghete a celor doi caini. Tessa Thompson joaca rolul de Lady, iar Justin Theroux pe cel de Trump.

  • Long Shot

Jonathan Levine regizeaza una dintre cele mai romantice comedii si anume „Long Shot”. In film este urmarita povestea de dragoste dintre Seth Rogen si Charlize Theron. Seth este un jurnalist fara griji, iar Charlize este fosta lui babysitter. Se pare ca apar scanteile, iar relatia lor infloreste rapid. Se recomanda cu drag acest film de dragoste pentru toti indragostitii.

  • Last Christmas

Last Christima prezinta povestea de dragoste a doi indragostiti Kate si Tom. Kate il intalneste pe misteriosul baiat atunci cand lucrurile din viata ei iau o intorsatura nu prea buna. Este o comedie romantica de Craciun ce merita vizionata cu persoana iubita.

  • Under the Silver Lake

Poate ca la inceput pare un film clasic, dar pe parcurs ia o intorsatura. Este vorba despre un baiat care intalneste o fata, dar fata dispare la un moment dat. Sam, tanarul indragostit vine in LA pentru a o gasi pe fata disparuta pe nume Sarah.

  • Someone Great

Filmul prezinta povestea unei jurnaliste care obtine un loc de munca in San Francisco, dar in urma ei a trebuit sa isi lase din pacate atat prietenii cat si iubitul.