Pentru ca in societatea moderna actuala din ce in ce mai multi clienti prefera sa comande produsele din magazinele online, produse care sa fie aduse direct la domiciliul lor, multe dintre companii sunt interesate de achizitionarea unui program distributie care sa le ajute sa faca fata cu brio tuturor solicitarilor clientilor in acest sens.

Acest program este usor de gestionat, de achizitionat si de implementat cu ajutorul specialistilor AttoSoft.ro si ofera utilizatorilor posibilitatea de a usura procesul complex al activitatii ce presupune distribuirea produselor, un proces ce necesita un volum mare de munca si informatii extrem de precise.

Achizitionarea unui program distributie asigura o imagine clara a fiecarui element in parte din lantul de distributie

Reprezentantii companiei care ofera cel mai bun program ERP distributie isi indreapta atentia in mod clar asupra avantajelor pe care un astfel de program le poate aduce, de la automatizarea introducerii datelor, obtinerea documentelor si rapoartelor, pana la activitatea agentilor de teren si cea de backoffice.

Programul se numeste DataLight Distributie si asigura un traseu exact al operatorilor implicati in procesul de vanzare, dar si de distributie. Acesta este un mod simplu si eficient pentru a asigura controlul si calitatea procesului de vanzare. In plus, acest program permite gruparea clientilor pe rute de vizitare, impunerea unui ritm al vanzarilor, impartirea targetelor de la furnizori fiecarui agent, precum si imubunatatirea relatiei cu clientii gratie interactiunii personale.

Totodata, acest program permite obtinerea listelor cu marfurile ce trebuie incarcate in fiecare masina de distributie pentru livrarea optima a comenzilor pe rutele parcurse. In ceea ce priveste fluxul de vanzare, acesta va fi in mod cert mult mai bun prin cresterea profitabilitatii si automatizarea proceselor de preluare a comenzilor si incasarilor.

ERP distributie | Program distributie | AttoSoft.ro

ERP distributieAgentii de vanzari, asadar, au in permanenta actualizata situatia marfurilor, dispun de preturile negociate si de termenii contractuali ai fiecarui clienti, au control asupra adaosurilor comerciale si preturilor de vanzare si pot prelua comenzi pe timpul zilei, evitand astfel aglomeratia de la sfarsitul programului.

Nu in ultimul rand, programul permite emiterea chitantelor direct din dispozitivul mobil si inregistrarea incasarilor direct in server, iar in soft se poate configura activitatea de comenzi a clientilor persoane fizice. Programul de distributie stimuleaza de asemenea agentii de vanzari pentru ca vor primi salarii pe baza de realizari si pentru ca acestia vor avea posibilitatea sa obtina stocul de marfa optim, prin care sa poata realiza maximul de vanzari.