Anticariatele care publica acest tip de anunt, respectiv „cumpar carti de orice fel” sunt cunoscute pentru calitatea serviciilor pe care le presteaza si pentru varietatea de domenii acceptate. Pentru anticariatele din capitala este foarte important ca vanzatorii de arti sa fie multumiti de preturi si de intreg procesul de desfasurare a oferirii cartilor.

Unul dintre cele mai populare anticariate este Anticariat-Carti.com care se afla pe piata cartilor vechi si noi de o buna perioada de timp, desfasurandu-si activitatea bazata pe reciclarea cartilor ce nu mai sunt folositoare proprietarilor.

Desi anticariatul isi desfasoara activitatea intr-o zona buna a capitalei, anume Tineretului, o mare parte din aceasta este destinata mediului online, de unde vin numeroase comenzi. Fie ca vanzatorii vor sa ofere carti vechi sau noi, anticariatul din Bucuresti reprezinta solutia optima.

In cazul in care doritorii vor sa se deplaseze la sediu, este nevoie de o programare cu scopul ca un angajat specializat in achizitii sa se afle la anticariat. In acelasi timp, reprezentantii anticariatului pot fi contactati prin diverse modalitati disponibile pe site, cum ar fi telefonic, prin e-mail sau completand un formular. In urma completarii datelor in formular, un angajat urmeaza sa contacteze vanzatorul.

Dupa stabilirea detaliilor privitoare, data la care va avea loc evaluarea si ora, urmeaza ca un specialist sa se deplaseze la domiciliul vanzatorului sau la orice alt loc preferat de acesta. Nici programul vanzatorului nu reprezinta un impediment, avand in vedere flexibilitatea anticariatului – angajatii lucreaza in weekend si seara, dupa ora 19, cu o rezervare in prealabil.

Cumparatori de carti vechi | Cumpar carti de orice fel | Anticariat-Carti.com

cumpar carti de orice fel

Ce carti sunt acceptate in cadrul anunturilor de tipul cumpar carti de orice fel?

Anunturile de acest fel vin din partea unor cumparatori de carti vechi interesati de orice domeniu. Un aspect mai important decat domeniul, pentru evaluatori, este starea in care sunt prezentate cartile. Este esential ca acestea sa nu aiba pagini rupte, sa nu aiba coperta deteriorata si nici mazgalituri.

Apeland la serviciile unui anticariat, toate persoanele au doar de castigat. Vanzatorul va beneficia de plata imediata a cartilor, cumparatorul se va alege cu volume rare pe care le va readuce pe piata, iar urmatorul client se va bucura de carti cumparate la un pret bun.