Unul din cele mai frumoase si totodata mai dificile momente este acela in care utilizatorii se decid sa isi cumpere un laptop. Cei care nu au suficiente resurse financiare pentru a investi intr-un laptop nou poate lua in calcul si gama variata de laptopuri SH pusa la dispozitie de catre magazinul online specializat Calculator-Ieftin.ro. Este foarte important ca oamenii sa ia in calcul scopul in care vor folosi laptopul si care sunt cele mai bune produse in functie de specificatiile tehnice, de desing, dar si de informatiile pe care acestia le pot afla din descriere.

Laptopuri SH la un raport calitate-pret foarte bun

Inainte de a investi in laptopuri sau in calculatoare ieftine, potentialii clienti ai magazinului online trebuie sa tina cont de mai multe criterii. In primul rand, diagonala ecranului este foarte importanta pentru cei ce tin cont de mobilitate. Cu cat ecranul este mai mare, mobilitatea este afectata, insa cu cat ecranul are mai putini inchi, utilizatorului ii va fi foarte dificil sa isi poata indeplini atributiile.

Cea mai comuna rezolutie a ecranului este de 1366 x 768 pixeli, dar sunt foarte multe modele de laptopuri ieftine care ofera o rezolutie mare la preturi decente. De asemenea, sunt foarte importante si unghiurile de vizualizare, luminozitatea si contrastul. Dotarile tehnice reprezinta un alt criteriu de achizitionare, iar acestea fac referire la placa de baza, procesor si placa video.

Laptopurile SH sunt, intr-adevar variante mai vechi si mai putin performante comparativ cu modelele actuale, insa cei care sunt in cautarea unui produs bun vor avea placuta surpriza sa gaseasca un produs performant la un pret foarte bun. Asadar, un procesor Dual Core din gama Intel Celeron sau Intel Pentium reprezinta cea mai buna solutie pentru cei cu un buget mic. La polul opus, procesoarele din generatia I5 si I7 sunt performante si destinate utilizatorilor mai pretentiosi.

Calculatoare ieftine | Laptopuri SH | Calculator-Ieftin.ro

laptopuri SH

Autonomia unui laptop este un alt criteriu important de achizitie. Aceasta variaza semnificativ in functie de dotarile tehnice si de modul de utilizare al laptopului, insa rareori vor gasi clientii modele second hand care sa reziste mai mult de 2 ore fara a necesita incarcare. Nu in ultimul rand, un alt aspect important al alegerii unui laptop este cel legat de constructie si design, iar clientii trebuie sa fie atenti la urmele de uzura, la materialul din care este realizata carcasa, la tipul de display, cat de buna este tastatura si trackpadul si daca prezinta urme grave de uzura sau nu.