Cand ai condus pentru prima oara o masina noua, aceasta era intr-o stare excelenta si cu siguranta nu te costa foarte mult sa repari micile probleme aparute pe parcurs. Dar, doar pentru ca masina ta era in stare excelenta, asta nu inseamna ca va ramane asa mereu.

Cu cat o vei conduce mai mult, cu atat ea se va uza mai mult. Iar un vehicul care nu este intretinut bine poate provoca o multitudine de probleme care iti vor provoca mult stres sau chiar nu te vei mai putea folosi de ea. Este cunoscut faptul ca traficul din capitala este infernal, de aceea se recomanda sa se faca vizite regulate la un service auto Bucuresti, chiar si pentru simple verificari.

Iata cateva motive pentru care ar trebui sa mergi des la un service auto autorizat:

1. Asigura-ti siguranta

Motivul principal pentru care ar trebui sa mergi la un service auto in Bucuresti este sa te asiguri ca tu, familia ta, dar si ceilalti, sunteti in siguranta pe drum.

Desi exista numeroase cauze ale accidentelor auto, un motiv de ingrijorare il reprezinta neglijarea autovehiculului. Sistemele defecte de directie si franare, anvelope distruse sau stergatoare de parbriz uzate si alte probleme legate de vehicul pot cauza accidente , uneori fatale.

Un service auto autorizat cum este NordGarage.ro te va asigura ca totul este in regula si functioneaza corect, astfel ca vei putea preveni cu usurinta probleme ca acestea.

2. Prevenirea defectiunilor

Sa stai langa masina ta pe marginea drumului nu este cea mai placuta cale de a afla ca aceasta are o problema la motor. Si daca se va intampla chiar atunci cand mecanicul pe care il cunosti nu te poate ajuta, devine chiar o problema foarte stresanta.

Avand in vedere costurile remorcarii, reparatii si gasirea unui vehicul temporar te poate ajunge foarte scump. In schimb, daca ai merge regulat la un service auto autorizat, toate acestea ar putea fi evitate.

3. Creste performanta masinii tale

Fii atent la lichide, uleiuri si tot ceea ce tine de mecanica interna a masinii, caci acestea pot duce la cresterea uzurii interne si scaderea performantei masinii.

Service auto Bucuresti | service auto autorizat | NordGarage.ro

Service auto Bucuresti

4. Eficienta consumului de conbustibil

Cea mai mare preocupare a proprietarilor de masini este consumul de combustibil pe care il are masina lor. Un vehicul care are o eficienta mai mica, va risipi combustibil. Programarea vehicului pentru reglare si schimbarea uleiului in mod regulat la un service auto Bucuresti va avea costuri mai mici decat cele pentru achizitionarea combustibilului.

5. Prelungeste viata masinii tale

Intretinerea de rutina previne defectiunile, creste performanta si eficienta combustibilului si prelungeste viata masinii. Un service auto autorizat iti va garanta ca masina este in cea mai buna forma, ceea ce va adauga multi ani de utilizare si mai putin stres legat de masina.