Serviciul de parcare pe termen lung la Otopeni este utilizat de catre locuitorii tarii care calatoresc pentru o mai mare perioada de timp. Specialistii de la Park4fly.ro sunt cei care pun la dispozitie clientilor oferte generoase in cazul in care parcarea depaseste 30 de zile. In acest caz, rezervarea nu se va face online, ci telefonic, pentru un discount personalizat.

In aceasta situatie in care sunt nevoiti sa calatoreasca pe termen lung, se regasesc cel mai frecvent persoanele de afaceri. De multe ori, ei trebuie sa paraseasca tara pentru o buna perioada de timp, desfasurandu-si activitatea la nivel international. Chiar si cand o firma trimite o persoana delegata catre o alta tara unde isi va desfasura activitatea pentru cel putin o luna, este vorba despre necesitatea parcarii pe termen lung.

Motive pentru care oamenii ar trebui sa opteze pentru o parcare pe termen lung Otopeni

Aflandu-se la doar 0.8 km departare de aeroportul Otopeni, parcarea este solutia optima pentru soferii care parasesc tara cu avionul pentru o anumita perioada de timp. Printre cele mai importante motive pentru care oamenii ar trebui sa ia in considerare serviciile de parcare Otopeni termen lung se numara confortul de care dispune soferul, alaturi de pasagerii din masina.

Parcarea aeroportului este o oportunitate excelenta pentru persoanele care prefera sa foloseasca propria masina pentru a merge la aeroport. Un alt motiv pentru care sa utilizeze acest serviciu, este acela ca economisesc bani pe care i-ar fi cheltuit cu un taxi, daca locuiesc in Bucuresti sau in zonele limitrofe. Mai mult, daca locuiesc in alt oras decat Bucuresti, oamenii vor calatori mult mai confortabil cu propriul vehicul in loc sa aleaga sa astepte in statiile de autobuz alaturi de o multime de bagaje.

Parcare pe termen lung la Otopeni | parcare Otopeni termen lung | Park4fly.ro

parcare pe termen lung la Otopeni

Masina se afla in siguranta pe toata perioada. Parcarea este supravegheata video non-stop, iar proprietarul masinii poate avea acces la imaginile aferente. Mai mult, dispune de paza securizata.

Cel mai mare avantaj este ca soferul nu depinde de programul autobuzului. In plus, rezervarea pentru un loc de parcare se face foarte simplu – poate fi realizata de pe telefon, tableta sau laptop, oriunde exista acces la internet.