Persoanele care aleg implantul dentar in Bucuresti ca tratament stomatologic de inlocuire a dintilor pierduti obtin avantaje de care se bucura pe termen lung. Pierderea unuia sau a mai multor dinti naturali poate fi cauzata de mai multi factori, cel mai adesea fiind vorba de carii profunde care nu au fost tratate in timp util. Indiferent de motivul pentru care dintii au fost pierduti, este necesara identificarea celei mai bune solutii de reconstructie a danturii, in functie de particularitatile fiecarei persoane.

Implantul dentar reda complet functionalitatea danturii

Redarea functionalitatii danturii constituie principalul avantaj al implanturilor dentare. O dantura cu lipsuri impiedica masticatia corespunzatoare si in egala masura, persoanele care au pierdut unul sau mai multi dinti vor sesiza dificultati de pronuntie. Dupa tratamentul cu implanturi dentare, aceste functii sunt redobandite complet.

Persoanele care beneficiaza de implanturi dentare vor putea sa consume din nou alimentele preferate, fara teama ca dintii se vor deplasa (asa cum se poate intampla in cazul protezelor mobile).

Implanturile dentare imita dintii naturali

Persoanele care isi pun implanturi dentare la Elveto Dent, clinica stomatologica din sector 2, isi recapata zambetul si increderea in sine. Fiind un tratament personalizat, reconstructia danturii cu implanturi dentare asigura un zambet natural si fara lipsuri. Noii dinti imita forma si culoarea dintilor naturali invecinati, astfel ca implanturile dentare nu se disting vizual de restul dintilor.

Implant dentar in Bucuresti | Clinica stomatologica din sector 2 | Elveto-Dent.ro

clinica stomatologica din sector 2

Implanturile dentare sustin integritatea osului

Dupa pierderea unui dinte, este importanta inlocuirea acestuia in timp util. In caz contrar, osul maxilar se va atrofia si va ingreuna procedura de inserare a implanturilor dentare. In unele situatii, poate fi nevoie de efectuarea unei proceduri adiacente (aditia osoasa) inainte de a insera un implant dentar. Implanturile dentare impiedica deteriorarea osului si asigura o structura faciala normala.

Atat pentru inserarea de implanturi dentare, cat si pentru efectuarea altor tratamente stomatologice moderne, Elveto-Dent.ro este una dintre clinicile in care se utilizeaza aparatura de ultima generatie si se identifica solutii pentru orice tip de problema de ordin stomatologic. Prin experienta si profesionalism, medicii stomatologi din cadrul acestei clinici asigura pacientilor recapatarea zambetului si a functionalitatii danturii.