Daca spitalul sau clinica medicala nu impune culoarea alba, atunci un halat medical este cea mai buna solutie. Pe site-ul MediFashion.ro se poate analiza o gama variata de halate colorate, care mai de care mai cool. Materialele din care sunt realizate sunt de inalta calitate, iar preturile lor sunt foarte accesibile.

In trecut, un halat alb insemna puritate, igiena, curatenie. Astazi, un halat alb se considera a fi putin demodat, motiv pentru care cadrele medicale opteaza des pentru halate colorate. Magazinul online MediFashion dispune de o gama diversificata de piese vestimentare potrivite pentru cadrele medicale. De aici se pot achizitiona si saboti medicali, foarte confortabili si rezistenti.

Cum se alege cel mai bun halat medical colorat?

Un halat medical colorat se alege foarte simplu. Pentru inceput se va tine cont de materialul din care este confectionat. Un halat medical trebuie sa fie rezistent, deoarece se spala si se dezinfecteaza destul de des.

Medicii intra in contact zilnic cu foarte multe bacterii si substante toxice, asa ca intreg echipamentul trebuie curatat si dezinfectat. Un material recomandat pentru halatul medical este bumbacul, foarte usor de intretinut si rezistent.

Halat medical colorat | MediFashion.ro

halat medical colorat

Al doilea aspect ce trebuie luat in considerare atunci cand se alege un halat medical este confortul. Cu cat piesa vestimentara este mai confortabila, cu atat medicii vor avea o stare mai buna si isi vor desfasura activitatile mult mai bine. Materialul din care este realizat halatul trebuie sa fie flexibil si sa garanteze confort celui care il poarta.

Lungimea manecilor este al treilea aspect important. Cei care isi desfasoara activitatea intr-un laborator trebuie sa opteze pentru un halat cu maneci lungi, pentru a fi evident in siguranta. Medicii si asistentii pot opta pentru halate medicale cu maneci scurte. Acestia se spala destul de des pe maini, asa ca le va fi mai usor cu maneci scurte.

Referitor la culoare, MediFashion pune la dispozitia cadrelor medicale o gama variata de culori. Totul depinde de preferintele celor care le achizitioneaza. Pe langa halatul medical, este nevoie si de boneta, pantaloni, saboti medicali, masca si manusi. MediFashion sare in ajutorul tuturor cadrelor medicale cu cele mai cool echipamente.