Evenimentele speciale din viata merita sa fie marcate in mod corespunzator, iar ideea de torturi personalizate se potriveste perfect pentru o astfel de ocazie. Cei care se pregatesc de sarbatorirea unei ocazii speciale, insa nu au inspiratie pentru a alege tortul potrivit, pot folosi urmatoarele idei inedite sau pot arunca o privire pe eTorturi.ro unde vor gasi sute de idei!

Torturi personalizate in functie de ocazie

Torturile se pot personaliza in functie de evenimentul sarbatorit. Poate ca este vorba despre o reusita profesionala, despre un tort aniversar pentru celebrarea casatoriei sau chiar despre o cerere in casatorie. Alta ocazie care mai poate fi marcata cu un tort personalizat este nasterea unui copil.

Idei de torturi pentru sarbatorirea reusitelor profesionale

Reusitele profesionale pot fi sarbatorite cu torturi tematice, care au legatura cu job-ul persoanei. De exemplu, unei persoane care lucreaza in domeniul IT i se poate pregati un tort in forma de laptop, tortul unui artist poate fi decorat cu pensule din pasta de zahar sau poate avea forma unei palete de culori, iar lista poate continua.

Idei de torturi pentru aniversarea casatoriei

Aniversarea casatoriei este un moment important pentru cupluri, fie ca este vorba despre 2 sau 20 de ani. In aceasta situatie, torturile in forma de cifre sunt cele mai potrivite. In plus, acestea pot fi decorate cu elemente care au o anumita insemnatate pentru cuplu: locul primei intalniri sau date care au o semnificatie aparte.

Torturi personalizate | Tort aniversar | eTorturi.ro

torturi personalizate

Idei de torturi pentru cerere in casatorie

Pe tortul pentru cererea in casatorie poate fi scrisa chiar marea intrebare „Vrei sa fii sotia mea?” sau poate fi scrisa o declaratie personalizata de dragoste. Avand in vedere ca este vorba despre un eveniment intim, nu este necesar ca tortul sa aiba o greutate foarte mare.

Idei de torturi pentru nasterea unui copil

Bine ai venit pe lume!” este ideea perfecta de mesaj care poate fi scris pe un asemenea tort. In plus, tortul poate fi decorat cu botosei, suzete si alte elemente specifice unui bebelus. Chiar daca micutul nu va putea gusta din tort, rasfatul dulce va fi, cu siguranta, pe placul parintilor.