Serviciile stomatologice oferite in capitala tarii noastre au dezvoltat o adevarata activitate turistica. Pe Google sau alte motoare de cautare de pe Internet se cauta masiv formule precum implanturi dentare Bucuresti. Despre acestea vom vorbi in cele ce urmeaza.

Exista diferite tipuri de implanturi dentare, unele mai eficiente decat altele. Se spune ca cele mai bune implanturi pana in prezent sunt cele lucrate cu tehnologie avansata, deoarece fabricarea lor este realizabila prin folosirea de materiale biocompatibile, precum titanul. Asadar, materialul din care sunt create, in principal, implanturile dentare este titanul. Prin materiale biocompatibile intelegem, din punct de vedere farmacologic, compusi inerti conceputi pentru a se integra cu structura noastra osoasa, astfel incat sa nu fie respinsi de organismul uman. Majoritatea materialelor sunt respinse in timp, ceea ce in cazul titanului nu se intampla, de aceea este atat de folosit la fabricarea implantului. In cele din urma, functia principala a materialelor biocompatibile este acela de a inlocui orice componenta a corpului nostru.

Despre implanturile dentare

Este important de stiut ca implanturile dentare pot imbunatati in mod semnificativ starea de sanatate a persoanei, deoarece nu se deterioreaza si pot sa dureze o viata. Dar, trebuie sa ne amintim intotdeauna ca este foarte important sa mentinem o buna igiena orala, in acest mod crescand sansele ca implantul sa dureze pentru cat mai mult timp.

Statisticile arata ca 69% dintre adultii in varsta de 35 – 44 ani, au pierdut cel putin un dinte permanent, fie din cauza unui accident, a unor boli ale gingiilor  sau, cel mai frecvent, din cauza unei carii. In plus, tot studiile ne indica faptul ca in procent de 26%, adultii de 74 de ani si-au pierdut toti dintii permanenti. In aceste situatii solutia optima poarte numele de implant dentar!

Dentalcrownhealth.ro este locul potrivit in care puteti sa aflati informatii diverse cu privire la problema stomatologica pe care o aveti.