Desi pare greu de crezut, un tort aniversar perfect exista si trebuie ales in mod corespunzator in functie de eveniment, de invitati, de numarul acestora, de pretentiile lor, de cadrul festive si de multe alte criterii care sunt sugerate cumparatorilor de catre specialisti.

Alegerea tortului pentru un eveniment fericit ar trebui sa fie o placere si un motiv de bucurie, nicidecum un motiv de stres sau o provocare. Asadar, recomandarile de torturi aniversare cu ingrediente proaspete si de buna calitate precum si cu decoruri elegante care sa se potriveasca evenimentului sunt disponibile pe site-ul eTorturi.ro.

Pentru cine tort aniversar si cu ce ocazie este comandat

Aceasta intrebare la care trebuie sa raspunda cumparatorii de torturi la comanda pentru ca poate ca o combinatie de mango si fructul pasiunii pare tentanta, insa invitatiilor poate le place mai mult ciocolata sau aceasta combinatie li se pare nepotrivita.

Cand cumparatorii au de ales intre zeci de variante de blaturi si de topinguri sau zeci de modele de torturi din catalogul online, decizia devine si mai complicata, asa ca ar fi mai bine sa aleaga sortimente care sa includa ciocolata alba, ciocolata neagra, fructele de padure, lamaia sau menta, printre cele mai apreciate ingrediente de catre aproape toti consumatorii.

Cat de mare sa fie tortul aniversar in functie de numarul invitatilor

Aceasta este o alta problema la care trebuie sa raspunda cumparatorii atunci cand comanda un tort aniversar pentru ca un tort care nu ajunge va ramane in memoria invitatiilor in mod necorespunzator.

Torturi la comanda | Tort aniversar | eTorturi.ro

torturi la comanda

Astfel, o portie potrivita de tort are intre 130 si 150g, suficient incat invitatii sa se sature si sa nu tanjeasca dupa inca o fel. Ceea ce inseamna ca pentru 100 de invitati la un eveniment inmultit cu 150 de g, un tort de 13 kg ar fi suficient. In cazul in care reuniunile sunt de familie iar numarul invitatilor este mai mic, un tort de 3 4 kg este mai mult decat de ajuns.

Cum sa arate tortul aniversar

Tortul aniversar trebuie sa fie nu numai delicios si si elegant majoritatea celor care comanda un tort stiu deja cum vor sa arate se inspira de pe internet sau pur si simplu din catalogul online al cofetariei pe care o aleg. In privinta torturilor pentru copii, intotdeauna exista un trend care se poarta la diferite petreceri sau care este recomandat mai multe fetitelor sau baietilor de diferite varste.