Vacanta in familie se refera la recreerea petrecuta impreuna cu cei dragi. Vacanta in familie poate fi o traditie – de exemplu, anual in aceeasi perioada – sau poate fi un eveniment unic. Poate implica calatorii intr-un loc indepartat sau, pentru familiile cu un buget limitat, o vacanta de stat acasa.

Exemple de locatii ideale pentru aventuri in familie

In cazul variantei la distanta, cele mai bune vacante in familie tin cont de prioritatile fiecaruia: Mama si tata vor sa se relaxeze, copiii vor sa inoate, toata lumea vrea sa petreaca timp de calitate impreuna si nimeni nu vrea sa se plictiseasca.

Tinand cont de acest lucru, intreaga familie poate sustine aceste locuri sunt ideale pentru petrecerea vacantei in familie:

  • Club Med Sandpiper Bay – Port St. Lucie, Florida

In Port St Lucie, Clubul Med Sandpiper Bay din Florida ofera ceva pentru toata familia: piscine multiple, sporturi acvatice, golf, un centru spa, un club pentru copii si acces privat la plaja, alaturi de care, la doar doua ore distanta, se afla Walt Disney World si Universal Studios din Orlando.

  • Mohonk Mountain House – New Paltz, New York

Cu o locatie uimitoare pe malul lacului Mohonk, Mohonk Mountain House este destinatia perfecta de vacanta in New York pentru familiile care iubesc inotul, caiacul si plimbarile cu barca cu vasle.

Inconjurata de mii de acri de padure, aceasta statiune all-inclusive este un loc deosebit de frumos pentru vacanta de toamna in familie pentru drumetii si picnicuri, atunci cand vremea este racoroasa.

  • Grand Hotel – Insula Mackinac, Michigan

In Upper Midwest, un sejur la Grand Hotel de pe insula Mackinac, aproape all inclusive, este una dintre cele mai populare idei de vacanta pentru familii, inca de la deschiderea sa in 1887.

La aceste vacante de familie din Midwest la “America’s Summer Place” se poate ajunge doar cu feribotul (nu sunt permise masinile), iar hotelul istoric de pe insula ofera pachete de vacanta pentru familii care includ de obicei mese (mic dejun si cina) si facilitati de resort.

Cu siguranta aceste mentiuni necesita costuri ceva mai ridicate, insa pentru persoanele care iubesc experientele noi si sa calatoreasca, acestea sunt niste optiuni ideale.