Netflix a postat recent filmul italian Il mio nome e Vendetta (My Name is Vendetta). Un thriller de actiune clasic cu Alessandro Gassman in rolurile principale.

Atunci cand dusmani veniti din trecut ii ucid sotia si cumnatul, un barbat, mana dreapta a mafiei in tinerete si fiica sa fug la Milano pentru a-si pregati razbunarea.

Santo a fost convins de faptul ca si-a lasat trecutul intunecat in urma dupa ce a reusit sa fuga de mafia calabreza, cu 20 de ani in urma. Insa, se pare ca o simpla poza cu el postata de fiica sa Sofia pe Instagram este de ajuns pentru ca trecutul sa il ajunga din urma. Aceasta simpla actiune realizata de Sofia este de ajuns sa le bulverseze viata pentru totdeauna. Atunci cand dusmani vechi ii ucid sotia si cumnatul, tatal si fiica mai au un singur scop in viata: acela de a se razbuna.

Drept urmare, o poveste de razbunare clasica, sub semnul legaturilor de sange. Sofia nu stie nimic despre trecutul sangeros al tatalui sau, nici macar nu ii cunoaste adevarata identitate. Socata de aceasta “mostenire” Sofia este constienta de faptul ca deviza in momentul de fata este urmatoarea: sa ucida sau sa fie ucisa.

Toate ingredientele genului sunt prezente: adrenalina, urmariri periculoase, toate aceste scene se succed intr-un ritm ametitor, pana la sfarsitul filmului care vine sa justifice titlul filmului, Numele meu este Razbunare. Fara sa revolutioneze genul, My Name is Vendetta este un thriiler de actiune bun, dotat cu imagini de calitate, in care joaca doi actori suficient de convingatori. Alessandro Gassmann si tanara Ginevra Francesconi formeaza un tandem tata/fiica.

Este un film de actiune care vorbeste despre razbunare si supravietuire, cu actiunea plasata in nordul Italiei, un film cu ritm alert. Regia si scenariul sunt semnate de Cosimo Gomez.

My Name is Vendetta este disponibil pe Netflix incepand cu data de 30 noiembrie. Din aceeasi zi, abonatii cunoscutei platforme de streaming se vor putea delecta cu Take Your Pills: Xanax, un documentar nou despre cele mai prescrise anxiolotice din lume.