Ai incercat vreodata un masaj erotic Iulia? Este relxant, placut si ofera un impuls foarte mare in viata intima a unei persoane, deoarece reinvie potentialul erotic al fiecarei parti din corpul tau.

Masaj erotic Iulia

Inainte de a prezenta tehnici de masaj, ar trebui sa vorbim putin despre cele zece reguli de aur ale unui masaj erotic.

  1. Luati o cina usoara inainte de a incepe. O masa afrodisiaca este perfecta. Puteti consuma striii, capsuni, sampanie si multe altele.

  2. Incalziti camera la o temperatura putin mai mare. Amandoi veti fi goi, deci nu va doriti sa inghetati. In cazul in care temperatura nu este suficient de buna, muschii partenerului nu se vor relaxa, iar corpul sa va fi tensionat in permanenta, astfel incat nu va simti nicio placere in urma masajului.

  3. Creati o atmosefra relxanta. Stingeti luminile si telefonul, astfel incat sa nu va deranjeze nimic. Puneti niste muzica relxanta pe fundal si aprindeti o candela cu uleiuri esentiale (va recomandam, de exemplu, trei picaturi de floare de portocal, pentru a diminua tensiunea.

  4. Faceti-va comozi amandoi. Aranjati perne, paturi si prosoape moi pe pat, canapea sau pe podea.

  5. Investiti in cateva uleiuri de masaj. Alegeti-le pe cele fluide, uleioase, care aluneca si nu se lipesc. Evitati uleiurile parafinice, chimic si optati pentru cele vegetale, organice. Exista o mare varietate de uleiuri, de la cele e migdale, pana la cele de nuci de macadamie, susan sau samburi de caise.

  6. Scoteti-va bijuteriile si taiati-va unghiile, astfel incat sa nu va zgariati sau sa va loviti partenerul in timpul masajului. Nu va doriti ca dupa un astfel de moment, el sau ea sa ramana cu cicatrici.

  7. Acordati o atentie la reactiile partenerului. In functie de ele, variati presiunea cu care il atingeti. Miscati-va in functie de ritmul respiratiei sale.

  8. Variati tehnicile pe care le folositi.

  9. Impartasiti masajul. Amandoi ar trebui sa va bucurati de el, primindu-l si oferindu-l. Masajul erotic trebuie sa fie reciproc.

  10. Folositi-va imaginatia. Nu trebuie sa urmati tehnicile de masaj senzual cuvant cu cuvant. Intercalati orice miscare cu sarutari si gesturi de afectiune.

Pentru a avea parte de un masaj senzual de exceptie, va asteptam Masaj-iulia.ro, salon masaj erotic Timisoara.