Oricine conduce o masina cunoaste importanta pe care o au cauciucurile. Practic, fara cauciucuri oamenii nu pot circula cu masinile. Insa putem circula cu cauciucuri vechi, uzate? Oare nu exista nicio problema daca nu schimbam cauciucurile la timp, sau daca nu tinem cont de avertizarile specialistilor si de legislatia in vigoare? Desigur ca vor exista probleme in ceea ce priveste siguranta calatoriei. Cand simtiti ca este cazul sa va schimbati cauciucurile sau atunci cand anotimpul cere o asemenea schimbare din partea dvs. in calitate de sofer, nu ezitati sa o faceti! Nu aveti suficienti banuti pentru cauciucuri noi? Cumparati cauciucuri second hand! Nu mai sunteti multumit de anvelopele pe care le purtati? Comandati anvelope noi sau anvelope second hand, anvelope de vara sau cauciucuri de iarna sh la cel mai bun raport calitate-pret din cadrul magazinului Cauciucauto.ro cu sediul in Bucuresti.

Cauciucuri de iarna sh

Nu neglijati “incaltamintea” masinii dvs.! Alegeti cauciucurile potrivite!

Care ar fi cea mai buna varianta pentru autoturismul pe care il conducem, anvelope noi sau second hand? Care varianta ar fi mai avantajoasa, cum facem alegerile potrivite astfel incat sa putem conduce in siguranta pe soselele din Romania? Desigur, multi dintre dvs. ar spune ca anvelopele noi sunt cele mai bune pentru orice autoturism, ceea ce este total adevarat. Dar ce se intampla cand nu avem suficienti bani pentru a investi in cauciucuri noi, si ne trebuie urgent sa le schimbam? Apelam la o varianta mult mai ieftina, cauciucuri second hand, atat pentru vara, cat si pentru iarna!

Chiar daca sunt putin uzate, cauciucurile second hand sunt in buna stare de functionare, si cel putin unul sau doua sezoane va veti bucura de ele. Cauciucurile noi,pe de alta parte, reprezinta o investitie mult mai buna. Sunt mai scumpe, insa puteti conduce masina linistiti mai mult timp. Tineti cont de legislatia in vigoare atunci cand va alegeti cauciucurile! Trebuie sa fie in conformitate cu anotimpul in care conduceti masina, pentru ca, anvelopele de vara folosite pe timp de iarna, de exemplu, pot provoca accidente grave, in vreme ce cauciucurile de iarna folosite pe tot timpul anului se pot uza foarte repede si va fi nevoie de inlocuirea acestora in scurt timp!

Cel mai mare depozit de cauciucuri din Bucuresti va asteapta cu oferte impresionante!

Site-ul Cauciucauto.ro apartine celui mai mare depozit de cauciucuri auto Bucuresti, unde veti gasi atat anvelope noi cat si second hand, dar si jante potrivite masinii dvs. Cauciucurile sunt de cea mai buna calitate, apartin marcilor consacrate Good Year, Dayton, Pirelli, Continental, Firestone, Hankook, Michelin, si lista poate continua. In oferta de servicii a acestei companii veti mai gasi si depozitarea si montarea acestor anvelope, precum si repararea lor in cadrul unei vulcanizari astestate RAR cu aparatura moderna si omologata metrologic!