Exista o conceptie ca cele mai bune masini pentru mame sunt mini dubitele sau SUV-urile. Insa acest lucru nu este general obligatoriu. O masina mare nu este neaparat si mai buna pentru o femeie.

Statie ITP sector 6

Inainte ca SUV-urile sa devina masinile preferate ale tuturor, mamele conduceau break-uri. Acestea erau lungi, urate si cateodata chiar si incomode.Se conduceau greu, iar parcarea era o adevarata problema. In ziua de azi, conceptul de masina break a dobandit alte conotatii. Modelele aparute sunt mult mai elegante, mai finute. De exemplu, Acura TSX Sport Wagon este un exemplu foarte bun: arata bine, se conduce excelent.

Un alt model bun pentru mame este Cadillac CTS Sport Wagon. Are o forma foarte frumoasa si este extrem de spatioasa. Perfecta pentru mers la cumparaturi sau la drum cu familia.

Pentru cei care isi doresc o masina simpla, de incredere, cu costuri mici de intretinere si au un buget limitat, Honda Civic este optiunea cea mai buna. Aceasta este perfecta pentru o familie de 4 persoane. Cea mai buna calitate este fiabilitate. Exista sanse sa va invatati copiii sa conduca pe aceasta masina peste multi ani, daca o ingrijiti corespunzator.

Honda Fit pare o masina mica si nu una de familie. Insa daca o studiati mai atent, veti vedea cat de eficienta este din punct de vedere al spatiului si cat de mult loc are in interior, inclusiv in portbagaj. Daca nu aveti pasageri si mergeti la o sesiune intensa de cumparaturi, puteti scoate scaunele din spate si veti avea un spatiu de depozitare la fel de mare ca la un SUV.

Pentru orice masina, va asteptam la Alfaitp.ro, statie ITP sector 6, pentru un ITP ieftin Bucuresti.