Service auto Bucuresti

Daca ai o masina, faptul ca mergi cu ea din punctul A in punctul B nu este tot. Nu este suficient sa stii cum sa o manevrezi si de cata benzina are nevoie. Masina ta are nevoie de mai multa atentie si de cateva verificari constante, pentru a te bucura de un sofat in siguranta si in cele mai bune conditii.

In primul rand trebuie sa stii cum functioneaza masina si ce poate sa faca. Intretinerea si repararea unei masini sunt mult mai usoare atunci cand cunosti fiecare detaliu al acesteia: cum franeaza, accelereaza, ce inseamna fiecare luminita din bord.

Fa-ti o geanta cu unelte care te pot ajuta sa repari lucrurile usoare din masina. Cumpara doar ceea ce stii sa folosesti, precum o surubelnita, o cheie franceza, un patent, becuri pentru faruri etc. Nu ai nevoie de un mecanic pentru fiecare mica defectiune care apare de-a lungul timpului.

Curata-ti motorul din cand in cand. Exista anumite produse care iti vor usura munca si atentie la apa! Daca stropesti prea mult iti poti strica motorul.

Invata sa iti verifici lichidele si cum sa le inlocuiesti. E important sa cunosti cand trebuie sa pui lichidul de parbriz si antigelul. Cand te duci la un service auto Baneasa data viitoare, ii poti ruga pe mecanicii de acolo sa iti arate si explice.

Nici uleiul nu este greu de schimbat si ai putea sa faci chiar tu asta. In general, se schimba o data pe an sau la 5000 de km. Unii spun ca poti astepta si de doua ori mai mult, insa nu iti recomandam.

Invata sa cureti sistemul de alimentare. Exista o multime de tratamente pentru el pe piata. O data la cateva luni, goleste rezervorul si ocupa-te de el. Vei vedea diferenta la urmatorul drum.

Monitorieaza-ti presiunea cauciucurilor. Anvelopele prea unflate sau dezunflate sunt nesigure si iti strica economia de benzina. Poti gasi niste dispozitive electronice care iti arata presiunea. Si daca tot vorbim de cauciucuri, ar trebui sa stii si cum sa schimbi unul in caz de pana.

Pentru orice alte probleme, va asteptam la Nordauto.ro, service auto Bucuresti.