Inchirierea unei masini a deveni parte a experientei de calatorie de care multi beneficiaza, insa un numar mare de oameni nu au trecut inca niciodata prin experienta inchirierii auto, asa ca este foarte usor sa faca anumite greseli. Echipa WLC rent a car in Bucuresti are un respect deosebit pentru toti clientii, dar mai ales pentru cei care trec prima data pragul WLC cu scopul de a inchiria o masina. Iata cateva greseli pe care le puteti face dar pe care le puteti evita citind randurile urmatoare!

Atunci cand inchiriati o masina, normal ar fi sa existe un contract de inchiriere cu prevederi clare. Printre acestea se regaseste si aceea prin care clientul este obligat sa returneze masina la o anumita ora stabilita si cu rezervorul plin de combustibil, in caz contrar aplicandu-se o taxa suplimentara. Tineti cont de acest lucru si respectati intru totul fiecare revedere pentru a evita costurile suplimentare. Desigur, se intampla ca uneori sa existe situatii in care intarzierile nu pot fi evitate, insa daca anuntati la timp, iar motivul intarzierii nu tine de dumneavoastra, veti gasi intelegere!

De obicei, fiecare client are obligatia sa inspecteze masina inainte de a o prelua, insotit fiind de unul dintre angajatii companiei. Acela este momentul in care pot fi sesizate anumite nereguli ale masinii, de cele mai multe ori, legate de integritatea tapiteriei interioare si a stratului exterior de vopsea, indoituri, rugina. Clientul poate face fotografii, la fel si agentul insotitor, iar acestea vor folosi ca dovezi ca masina nu era in perfecta stare la preluare. Nu faceti greseala sa sariti peste acest pas important, deoarece la predarea masinii toate neregulile ar putea fi puse pe seama dumneavoastra. Desigur, fara acest lucru va asumati plata contravalorii in bani a defectelor sesizate.

Rent a car in Bucuresti | masini de inchiriat in Bucuresti | inchirieri-masini.ro

rent a car in Bucuresti

Asigurarile suplimentare propuse de compania de inchirieri, sunt utile si plata lor nu ar trebui evitata. Cu o suma mica platita initial, puteti acoperi o dauna mare. Desigur, nimeni nu isi doreste sa fie implicat in accidente si sa mai existe si daune, insa inevitabilul se poate intampla, iar asigurarea poate fi salvarea.

Oricand doriti masini de inchiriat in Bucuresti, apelati la serviciile WLC. Mai mult, vizualizarea si rezervarea unei masini poate fi facuta online, direct pe site-ul Inchirieri-masini.ro!