Un aparat ortodontic poate fi purtat la orice varsta. Promisiunile pe care acesta le face constau in: obtinerea unui zambet minunat, a unei expresii noi a fetei si, mai ales, o mai buna calitate a vietii. Aparatele dentare permit o gama larga de corectii ortodontice, de la cele mai simple la cele mai complexe. In ultimii ani am asistat la evolutia aparatelor dentare conventionale, persoanele care trebuie sa le poarte putand sa se bucure in prezent de concepte noi, discrete si confortabile.

Ortodonti experimentati numai la Velvet Dental!

Niciodata nu este prea tarziu pentru a beneficia de corectie ortodontica mai ales ca aparatele dentare pentru adulti sunt mai discrete si pentru ca ni se permite sa facem o alegere cu privire la tratamentul care urmeaza sa fie adoptat. A face o alegere informata este esential pentru succesul tratamentului. Numai un ortodont experimentat poate determina abordarea cea mai potrivita pentru cazul fiecarei persoane in parte, in functie de complexitatea problemei si asteptarile pe care le aveti. Pentru o evaluare completa a unui caz, puteti face o programare la Velvetdental.ro.

Un pacient care doreste aparat discret poate opta, de exemplu, pentru un aparat ortodontic ceramic, de aceeasi culoare ca si dintii naturali. Un astfel de aparat dentar necesita mai multa grija, deoarece acestea tinde sa se ingalbeneasca de-a lungul timpului. In timpul purtatii aparatului ceramic este recomandat ca persoana sa evite sa consume cafea, vin etc. In mod similar, este necesar sa se evite alimentele dure pentru ca aparatele ceramice sunt mai fragile decat cele din metal. De asemenea, puteti opta pentru un aparat mixt, si anume, din ceramica pe dintii superiori si din metal de pe cei inferiori. Aceasta alternativa va permite reducerea costurilor.

Mai mult de atat, adultii pot opta si pentru un aparat dentar safir, foarte transparent si rezistent. Este adevarat, pretul unui astfel de aparat sunt mai mari, dar si avantajele sunt numeroase.