Programul guvernamental de innoire a parcului auto romanesc s-a bucurat de un succes neasteptat de mare, mii de romani incasand voucherele valorice pentru achizitionarea unui autovehicul nou, oferind la schimb masina veche, pentru a fi casata si reciclata. Avantajul sistemului REMAT il prezinta faptul ca autovehiculul nu trebuie sa se afle in stare de functionare pentru a fi acceptata. Insa, chiar aici poate aparea o problema ce poate fi trecuta cu vederea initial.

Tractari auto Bucuresti

Daca autovehiculul ce se doreste a fi trimis catre casat nu se mai afla in termenul inspectiei tehnice periodice, are asigurarea expirata sau nu se afla in capacitate de a fi condus catre centrul de recuperare, un mod alternativ de transport este necesar. Pentru locuitorii capitalei, solutia optima o reprezinta inchirierea unui serviciu de tractari auto in Bucuresti. In functie de necesitati si masa totala a autovehiculului, firme specializat pot pune la dispozitie masini de tip cap tractor dotate cu platforma ce pot ancora si transporta masina catre destinatia dorita.

In ceea ce priveste preturile, daca transferul se face in interior orasului, pretul va fi de cele mai multe ori fix indiferent de distanta parcursa, variind in functie de masa autovehiculului. In caz contrar, daca detinatorul doreste un serviciu de tractari masini din Bucuresti in alt oras, pretul se calculeaza, de cele mai multe ori, in functie de numarul de kilometri parcursi.

Cand doresti sa iti tractezi vechea masina la un centru de colectare, mentioneaza acest aspect operatorului firmei de tractari, pentru a dispune o masina corespunzatoare, ce poate suspenda integral masina. Website-ul Alotractari.ro pune la dispozitia detinatorilor auto din Romania servicii de tractari auto non-stop, pe intreg teritoriul Romaniei. Timpul de raspuns este scurt, chiar si pe autostrada, serviciile fiind disponibile pentru toate categoriile de autovehicule, functionale sau avariate.